Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2016 10:53 - БСП е за разтурване, Нинова е за съд, а Радев е за импийчмънт. Такъв ни е проблема!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1640 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 04.12.2016 12:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вместо да слушаме наглите лъжи на Нинова, Радев и на техните руски кукловоди по медиите, сега трябваше да гледаме съдебни дела срещу партии и персони за държавна измяна. 

Вместо да се гърчим в поредната политическа криза, скроена за да ликвидира напредъка на България, сега ние трябваше да зяпаме уникалната процедура по отстраняване на, новонахлузеният ни за следващ президент, руски агент.

Ако бяхме държава, поне на нивото на себеуважение, като Сърбия. Ако патриотизмът ни не беше муТрусофилие.

http://www.mediapool.bg/spored-ninova-ruskiyat-gen-reshetnikov-izlagal-za-saglasuvanata-nominatsiya-na-radev-news257239.html

Коритаров определя като "голям проблем" лъжите на Корнелия Нинова относно контактите и с Решетников.
И други анализатори намират за "проблемна" ситуацията със срещите и с руския висш шпионин и руска ръка в избора на Радев за кандидат на БСП в президентските избори, Решетников.

Но само това ли е проблемът?
Проблема ни е друг и той не е "голям", а е огромен!

Защото проблемът опира до съд за Нинова и навързаните, подобно на нея, конспиратори срещу националния интегритет на България и Конституцията.

Проблемът е още по-голям, защого опира и до необходимостта от стартиране на процедура за импийчмънт на избрания, но не встъпил в длъжност президент - бившия генерал Радев.

Проблема е ужасяващо разрушителен за съществуванего на конституционно установеният в България ред, защото ред държавни институции не предприеха нищо за да пресекат грубото погазване на Закона от лидерката на БСП и ред други замесени в разигравсщият се руски хибриден преврат в България, които си имат имена - Първанов, Каракачанов, Сидеров, Патриарх Йосиф, Симеон Сакскобурготски, заедно с медийните и логистичните им сътрудници.

Имаме дълбок  морален и юридически проблем с допускането на генерал Радев до политиката, без да понесе законова отговорност за нарушаване на Конституцията, забраняваща полититическа дейност на военните, докато са на действителна кадрова служба.

Имаме ред недопустими компромиси спрямо извършени от Радев престъпления по служба и конфликти на интереси, които са проблем по начало.

Отвратителен проблем си имамаме с непростимо замесване на избрания Президент в хибридна политическа разработка на руското разузнаване, чиято цел е срещу интересите на Република България и за постигането на която, пред очите на обществото, се прегазват всички норми на Закона и се потъпква суверинитета на държавата....

Коя беше силата накарала правозащитните органи и дори министри и министър председателят, да се въздържат от прилагането на Закона към изброените по горе заговорници срещу Конституцията?...

Коя е всемогъщата задкулисна сила, която подреди политическия дневен ред на България по абсурдния себеразрушителен начин, който наблюдаваме от една година насам. Тази сила е вече публично натрапваща се - руската шпионска команда.

Доказването на публично известното е елементарно.

Т.е. ако българските служби за сигурност и съдебна система са независими и са наистина защитници на Закона, и на Републиката, в момента не би трябвало да има политическата криза, умишлено предизвикана от руската агентура, а трябваше да сме зрители на мега шпионски скандал и поредица от колоритни съдебни процеси срещу най-високопоставени български политици и "генерала" президент - elected.

Резултатът от подобна, нормална държавническа реакция би бил разпускане и забрана на няколко партии, вкарване на руски шпиони,  политици, полит-манипулатори, медийни босове и динковци в затвора, и импийчмънт на Радев.

Вместо в, самоубийствена с безсмислието си, политическа криза и демонстративно разчиствне на политиеския терен от "прозападния елит", сега би трябвало да сме в процес на оздравителна "зачистка" на обраслата с мутруски агентура българска политика, икономика и държавност.

От това по-голяма и по-здравословна криза здраве му кажи...

А вместо това, престъпници и държавни изменници, комунисти и русофили и назначени от руските служби "патриотични" манипулатори, ни занимават с дърпането на уши в детските ясли, с шепа нещастни бежанци и с предсрочни избори, чийто резултат е известен предварително на забърканите в руския преврат от самия главен конструктор на стратегическото мероприятие на руския шпионаж "Освобождение на България от западно иго", " митичният" генерал Решетников.

Да ви ги кажа ли резултатите от агентурно предизвиканите извънредни парламентарни избори? - Прочетете си ги, те се тиражират в "българските" медии от агентите на на руския "българофил" Решетников.

Питайте пак Нинова, дали това е вярно. Тя ще каже дори, че Путин лъже. Питайте и другите от компанията заговорници. И те ще кажат, че Решетников и Путин лъжат...

Те че лъжат-лъжат. Но фактите не лъжат.

Стига да има някой патриотичен прокурор доблестта да ги тръшне на масата пред съда.

Коритаров и другите са прави - имаме си "проблем" с руската "решетка" на Нинова и Радев. Но проблемът не е в тях и подобните им, нито в лъжите им, а в пробитата като решетка от руснаците, българска държавност.



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bojil - Точно такъв е!
20.01.2017 12:35
Точно такъв е!
цитирай
2. krumbelosvet - .
31.03.2017 23:03
.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962287
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол