Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2020 12:18 - Корони и Психопати
Автор: martinstrong Категория: Забавление   
Прочетен: 1062 Коментари: 7 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ей хора, не знам, дали си давате сметка, че в света се случва нещо страшно?! Безпрецедентен всеобхватен Експеримент, при който от ряз отнеха абсолютно всички граждански свободи, при абсолютно недоказана опасност от вирус, за мен фантом, защото не съм нито видял, нито чул някой мой познат да е заразен, или да има такива негови познати, колеги и пр. Медиите съобщават само едни сухи цифри, показват ръкопляскащи докторчета и нито един репортаж от болница с лекувани и пр., видео материали по  болниците, които уж се задъхвали от заразени.... Но най-идиотските мерки са в България, заради самовлюбения Банкянски Сатрап! Завръща се култа към личността и непогрешимостта на Вожда, който се държи като Бащица, всезнаещ, всеможещ , назидаващ и Спасител-Месия, едва ли не по-значим от самия Исус Христос!... Наблюдавам идиотските му дестинации из страната и виждам навсякъде едно робско пълзене, някакви поклони до земята и хвалебствия, каквито дори при Тато нямаше!... А става въпрос за, психопат с безмерен егоизъм! Да не говорим за бандитското му минало на Мутра от най-високите етажи на Мафията!   Продължавайте да си мълчите и да си траете!...



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. lexparsy -    Поздравления за този възглас, и ...
27.04.2020 16:18
   Поздравления за този възглас, и на тези които го осъзнават, като все още незаразени в глобалната световна пандемия, на зомбиран манталитети и душевност!
   Останалите няма и да чуят скри ли се като мишки в привидно вечното си убежище, и докато се страхуват и се забавляват все още медийно с телеВзизора си!, хапвайки химиЗомбирано, и отбивайки се при доктора да провери маркировката им като членове на Зоопарка... :-(
   А аз ще добавя, че когато карантината се отмени ще очакваме по-страшна, защото тази може да е генерална репетиция...
   Лекс
цитирай
2. milady - :-) и пак..на кого нареждаш,мрънкалоо..
27.04.2020 20:14
Баста с тоз твоят ТВ, ама досадаа...

Останалите няма и да чуят скри ли се като мишки в привидно вечното си убежище, и докато се страхуват и се забавляват все още медийно с телеВзизора си!
цитирай
3. lexparsy -    Хе, Виждаш ли Мартин, колко по...
27.04.2020 20:54
   Хе, Виждаш ли Мартин, колко показателно лесен е вече контрола на зомбираните хора...
   Как може само няколко човека, но даже и един, който разбира се намери и втория ми коментар за деня, кацна и в твоя постинг....
Това същество ако не е наето,  със сигурност е контролирано от чужд демоничен разум... за да обикаля цял ден всички постинги на най-разумно и душевно споделящи хора Но и тези които си е набелязало... И не е нужно даже интелект, за да сее нечленоразделни обиди интриги и даже заплахи със самочувствието на собственик на блога,  с предоставените му софтуерни средства за това...
   А това е само част от Пирамидата която ни е обсебила.
   Изгони пред очите на всички десетки ако не и стотици хора в блога! Доказано и очевидно, че чак е легенда с която се забавляват...!
   Аз който си пиша тук стихчета за лични дневници, и е 1% от това което имам да кажа, и само позитивно и усмихнато, без да обидя никой, се оказах най-големият враг на съществото...
   Но уникалният социално-психологически ефект е че приятелите ми даже въпреки че съм заявил че няма да коментирам в негова аудитория продължават да допускат гнусните коментари и апострофи и на приятелите си... И ТОВА ГИ ЗАБАВЛЯВА!!!
   Много е болно когато видиш че даже и приятелите ти са се превърнали "Мъртви души" :-((( бях написал стихче с това заглавие още на 30.10.2018)
   Лекс
цитирай
4. dobrodan - Добре, нека всичко това да е вярно,
27.04.2020 21:19
дайте алтернатива? Има ли изобщо някой, който ще отговаря на критериите ни за........за какво всъщност?!
ДЕВЕТСТОТИН ДЕВЕТДЕСЕТ И ДЕВЕТ ОТ ХИЛЯДА БЪЛГАРИ - ПОНЕ - ЩЕ КРАДАТ, ЛЪЖАТ, ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ, ПОДКУПВАТ, МЪРСУВАТ, ПИЯТ, ДРУСАТ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ В ОБРАТНОТО!
Всеки народ има това управление, което заслужава.
цитирай
5. lexparsy - Да речем че са една хилядна останалите dobrodan
27.04.2020 21:47
   С твоите думи, мисля че и Маргарет Тачър беше казала, че "народ който не може да си извоюва свободата, не я заслужава!", разбира се като повод за агресия към много народи!
   А българите сме доказали, че от хилядолетия си извоюваме свободата, и на ръба на падението си оцеляваме!
 Това е благодарение на будни мисловно и осъзнати духовно хора говорещи словата на истината на тези които чакат наготово свободата си!
   Разликата е, че едно време са ги избивали физически и са изгаряли книжнината, а сега не е нужно, защото короните имат самочувствие че зомбирането е глобално, и е достатъчно, просто да не са допуснати през медийното затъмнение...
   Затова казах че поведението истинските жертви по време на тази пандемия ми прилича на тест или на една генерална репетиция за нещо много по-страшно!
   Лекс
цитирай
6. milady - съжалявам,Психич. болните, нямат критична самооценка/ виж се,как "влизаш" в тет а тет..
27.04.2020 21:52
/ Останалите няма и да чуят скри ли се като мишки в привидно вечното си убежище, и докато се страхуват и се забавляват все още медийно с телеВзизора си!/

без да съм дмн ,веднага бих ти 'сложила" 5 от МКБ- 10 )
) реактивна депресия
) мания за преследване (и параноя
) Месиански комплекс
) пермантента хистерична невроза..
) злоупотреба с алкохол и никотин..
) логорея, безсъние, старч.деменция, 2 степен..
да спра дотук, Огледалото ти е опасно "фрагментирано", лексе...
вследствие силен и хроничен стрес, лични проблеми, емоционална
+ еректилна дисфункция..)
ние сме в Социална отворена Платформа/ нищо общо, с някакви си "лични
дневници"..тук ,всичко, е на Пангара,на масата..дебата е отворен..
и,всяко упражняване в налагане на контрол и доминация от който и да било,
изглежда неуместно, неуважително и агресивно/ виж си репликите отново

нямам намерение, да споря с теб..Изказвам мое лично мнение..след редовно наблюдение, и познаване в дълбочина на злощастният казус..
...........
освен това, ние се познаваме с мартин..не от вчера..)
Би ли се въздържал,моля, занапред, от
всеобщи Декларации,наставления, и препоръки към съблогерите!?
Тук, всички сме равни/ е, почти/ като изключим някои.."по равни".)
като,например, твоята дрта дружка - баба Дела..нали?
ноо, тук..нямаш достойнство, и чест..
да ми опонираш. затова, моля, въздържай се, и брой до 10..
Приятна вечер на всички..
Юлия
цитирай
7. lexparsy - Кой кого преследва бе наглЮло???
27.04.2020 22:36
Да си видяла аз да апострофирам нечий коментар просташки и слабоумна, камо ли абсолютно всеки който съм си набелязал, като тебе???
   Достатъчно е да прочетеш само първите няколко думи, които започват Задължително с обиди или вменяване обикновено на собствените си качества... Само аз съм събрал един файл с такива които човек ако прочете може да повърне... а си представям за години пишещите в блога какво са получили в постингите си и личните си коментари..., под най-различните си псевдоними... Гнусссс:-))))
   А не говорим за интригите и задкулисните интриги с позволени от блога средства... например изпращането на анонимни съобщения с простотии и интриги, и с моето име за поддпис...
   И Прочетете само последните горди думи - Юлия!!! Това за целия блог звучи като Анатема или Луцифер... А всички го допускат в постингите си, и са горди че го познават и че ги забавлява даже!
   И Странното е, че си постига целите, но само сред мъртвите души... останалите са изгонени!
Има легенди в блога че му е мъж, но може да е и някакво извънземно двуполово... :-))) НО ЩЕ СИ ПОЛУЧИ НАГРАДАТА! Обеща му! Не То бе...! Господарят му!!! :-))))

   Да, И аз се забавлявам и следят блога и за моето си социално-психологическо изследване... Много ми е полезно, но после го компенсирам с чист въздух и повече поводи за пролетни усмивки... :-)))
   Лекс
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: martinstrong
Категория: Забавление
Прочетен: 98515
Постинги: 72
Коментари: 144
Гласове: 241
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031